top of page

Versturen en retourneren

Versturen

Ise Owo levert alleen in Nederland en maakt gebruik van de diensten van www.groenbezorgen.nl en PostNL.

We versturen je bestelling, nadat we de betaling hiervoor hebben ontvangen. Vandaag ontvangen is de volgende werkdag versturen. De verzendkosten worden berekend per order en zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelde producten. Je kan de hoogte hiervan zien wanneer je de items in je winkelmandje hebt geplaatst en verder gaat in het afrekenproces.

 

Bij een bestelling vanaf € 75,- wordt je bestelling gratis verzonden. 

Retourneren

 

We doen ons best ervoor te zorgen dat je helemaal blij bent met je bestelde items!

Maar ben je niet tevreden met je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling terugsturen. 

Stuur dan een mailtje naar info@iseowo.nl en vermeld daarin het ordernummer, welke producten je retour wilt sturen en wat de reden is van de retourzending. De items kun je sturen naar: 

Ise Owo 

't Handelshuys

Udenseweg 2

5405 PA Uden

De kosten en het risico voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de klant. 

Wanneer je de hele bestelling retour stuurt, ontvang je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. Wanneer je besluit om een aantal van de bestelde producten niet terug te sturen, dan krijg je het bedrag terug van de desbetreffende producten exclusief de verzendkosten. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen terugstorten, nadat de retourzending in goede orde door ons is ontvangen.

Ise Owo behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden wanneer het vermoeden bestaat dat er niet juist is omgegaan met de items. Hierover zullen we altijd contact met je opnemen. 

bottom of page