top of page
Green and White Floral Polaroid Frame Mother's Day Instagram Post (1).png

Over Ise Owo

In 2016 vertrokken mijn man en ik voor het eerst naar Nigeria voor de adoptie van onze oudste zoon. Daar raakte ik verliefd op onze zoon, het land én de prachtige Afrikaanse stoffen.

De kleuren, de unieke prints, de kwaliteit... wat was het een feest om naar de overweldigende Nigeriaanse stoffenmarkten te gaan, waar ik los kon gaan op al het moois wat daar lag gepresenteerd! Na een aantal maanden vertrokken we weer richting Nederland, met uiteraard ook een aantal stoffen in de koffer :-).

In 2019 mochten we weer naar Nigeria afreizen; deze keer voor de adoptie van onze jongste zoon. Ook tijdens deze reis was het weer heerlijk om naar de stoffenmarkten te gaan...! Daar waar ik de eerste keer nog wat bescheiden richting huis keerde wat betreft de hoeveelheid stoffen, vertrok ik deze keer naar Nederland met een koffer helemaal vol! Al wetende dat ik eenmaal thuis een atelier zou gaan huren en mijn bedrijf zou gaan starten... 

Ise Owo (wat je uitspreekt als iesjèh oowoo) is Nigeriaans voor “handwork”. En dat is waar Ise Owo ook voor staat: handgemaakt. Wat we maken? Vooral decoratie items en accessoires van Afrikaanse stoffen, dus met de prachtigste prints, de mooiste kleuren en de beste kwaliteit! 

Al het moois wordt gemaakt in mijn atelier in 't Handelshuys in Uden. En dat doe ik niet alleen! Gelukkig krijg ik daarbij hulp van lieve dames die ook graag achter de naaimachine kruipen en van de toppers van een aantal dagbestedingen. En ook zij genieten van de bijzondere Afrikaanse stoffen :-). 

 

Samen doen we onze uiterste best om jou ook blij te laten worden van al het moois wat we maken!  

1.png
4.png
bottom of page